Úgy tudjuk, hogy a kocsit vezető fiatal férfinek nincs jogosítványa. Motorvonattal ütközött egy autó vasárnap késő délután Kiskunfélegyházán, a Tanyasori útnál lévő, fénysorompó nélküli vasúti átjáróban. A Renault-ot egy fiatal férfi vezette, őt súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentők, a mellette utazó nő életét viszont már nem tudták megmenteni, a helyszínen életét vesztette. A vonaton 25-en utaztak, közülük senki nem sérült meg, mentesítő busszal vitték őket tovább.

Az ütközés áldozata egy 16 éves kiskunfélegyházi lány. A kocsit – úgy tudjuk – egy 19 éves, szintén félegyházi férfi vezette, akinek nem volt jogosítványa.

A közelben lakó szemtanú azt mondta, hogy hallotta a a vonat hangjelzését és a nagy csattanást is, és utána ő mentette ki a szerencsétlenül járt lányt és a fiatalembert is az égő autóból, a vonaton utazók közül senki nem segített neki. 

A város hivatásos tűzoltói visszahűtötték a gépkocsi füstölő motorját. A rendőrségi helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt szünetelt a vonatforgalom az érintett pályaszakaszon.

HOZZÁSZÓLOK

Please enter your comment!
Please enter your name here