A személyautót vezető férfi beszorult roncsba, a tűzoltók vágták ki az összetört járműből.

Egy tehergépkocsi és egy személyautó ütközött össze az 54-es főúton, Soltvadkert és Bócsa között. A balesetben egy ember a személykocsiba szorult, a soltvadkerti önkormányzati tűzoltók feszítővágóval szabadították ki. A helyszínre érkezett egy kiskunhalasi hivatásos egység is.

A rendelkezésre álló adatok szerint az 54-es főút 38900-as méterénél 2017. május 11-én 0 óra 45 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi. Helyszíni információk szerint a Bócsa irányából érkező gépkocsi sofőrje elaludhatott a volánnál, ezért áttért a szemközti sávba, ahol egy Soltvadkert felől érkező teherautóba csapódott. Az ütközés erejétől személyautó és a kamion  is az árokba borultak. A balesetben a személygépkocsi sofőrje súlyosan megsérült, őt a mentők a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházba szállították.

A rendőrök a helyszínelés idejére a főutat lezárták, a forgalmat Bócsa, illetve Soltvadkert felé terelték. A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

 

HOZZÁSZÓLOK

Please enter your comment!
Please enter your name here