Két gépkocsi ütközött össze szerda este Bácsalmáson, a Szent János utca és a Juhász Gyula utca kereszteződésében. Információink szerint a balesetben az egyik gépkocsi vezetője, egy 59 éves helybéli férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset másik résztvevője egy fiatal férfi sérülés nélkül szállt ki az összetört autójából.

A helyszínen megtudtuk, hogy egy Opel személyautó akart lekanyarodni balra a Szent János utcáról a Juhász Gyula utca felé, amikor egy szemből érkező BMW nagy sebességgel oldalról belerohant. A helyszínelés során közel negyven méteres féknyomot rögzítettek a rendőrök a BMW útvonalán. Hivatalosan meg nem erősített információink szerint, a BMW pár napja volt csak a sofőr tulajdonában, és nincsen biztosítása sem.

A bácsalmási önkormányzati tűzoltók a helyszínelést követően emelték ki a holttestet a ronccsá tört Opelből. Az érintett utcákat a hatósági munkálatok idejére lezárták. A baleset körülményeit a Bajai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti osztálya, hatósági szakértő bevonásával vizsgálja.

 

HOZZÁSZÓLOK

Please enter your comment!
Please enter your name here