A bejelentést követően a Szolnoki Járási Hivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Osztályának felügyelői megkezdték a helyszíni vizsgálatot, amely még most is tart.

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint a balesetet szenvedett munkavállaló eddig tisztázatlan körülmények között a fadaráló gépbe esett, amelynek következtében életét veszítette. A halálos munkabalesetről bővebb információt csak a vizsgálat lezárta után ad a megyei Kormányhivatal”

Nyilatkozat:

A balesetet szenvedett munkavállaló eddig tisztázatlan körülmények között a fadaráló gépbe esett, amelynek következtében életét veszítette.

Információink szerint a baleset a Derula Kft. szolnoki telephelyén történt hétfőn délután. A fafeldolgozással foglalkozó cég telephelyén található munkagépek egyike sebesített meg halálosan egy ott dolgozó munkatársat.

Az ügyet vizsgálják, a helyszíni szemle most is tart. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés kapcsán indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

HOZZÁSZÓLOK

Please enter your comment!
Please enter your name here